Supersnelle groentesoep
"lekker als je warm wilt eten maar geen zin hebt om te koken......."

1 zak fijne soepgroente van de supermarkt (neem gerust een XXL zak!)
2 groentebouillionblokken
1 liter water
2-3 tartaartjes
peper en zout
wat boter om in te bakken
1-2 nestjes vermicelli

Doe peper en zout op de tartaartjes en bak ze in een koekepan met wat boter maak ze los met een houten lepel.
Doe de soepgroente met de bouilionblokken en het water in een andere pan, voeg de gebakken losgemaakte tartaartjes erbij laat ongeveer 7-10 minuten heel zachtjes koken (kort koken is houden van crunchy groenten) doe de vermicelli erbij en zet het vuur uit.

Na ongeveer 5 minuten kan je de soep eten, dan is de vermicelli zacht en de soep waarschijnlijk nog warm of even opnieuw heet maken
Anders nog even doorwarmen
Lekker met brood met boter.