Ingrediƫnten
250 g pandanrijst (pak a 400 g)
150 g gemengde noten (ongezouten)
75 g gewelde abrikozen (zakje a 200 g)
1 teentje knoflook
1 rode paprika
2 a 3 struikjes paksoi
3 eetlepels zonnebloemolie
1 bakje verse roomkaas met kruiden (125 g)
wok
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Noten grof hakken. Gewelde Abrikozen in stukjes snijden.
Knoflook pellen en in stukjes hakken.
Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden.
Paksoi schoonmaken, wassen en in reepjes snijden.
In wok olie verhitten. Knoflook en paprika ca. 2 minuten bakken. Paksoi toevoegen en ca. 4 minuten roerbakken.
Roomkaas toevoegen en laten smelten.
Noten en abrikozen door rijst scheppen. Rijst serveren met kruidige paksoi
Heel erg lekker en makkelijk te maken!